Forsiden
Elverhøjkoret
Koncertkalender
Medier
Kontakt
Login

Mød sangerne

Elverhøjkorets sangere udgør et fællesskab, der kontinuerligt arbejder med de fire piktogrammer (jf. logo); Sang, Læring, Performance og Udvikling. Korets sangere bruger hele kroppen som instrument, og er fysisk aktive under både korprøver, koncerter og andre optrædener.

Nedenfor kan du møde nogle af os:


Jesper Nielsen, Civilingeniør, Bioteknologi

”Jeg har sunget i kor siden jeg var 12, har gået på musikgymnasium med musik på højt niveau og spiller blandt andet saxofon og guitar.
Noget af det fede ved Elverhøjkoret er det sociale, og så er der en legende tilgang til indstuderingen af nye værker. Der arbejdes meget med performance og levering af sangen, og der bliver fokuseret både på stemme og krop ved pøverne. Jeg har fået masser af kropslige redskaber, der hjælper til at lette sangen og gøre det mere ubesværet.”


Jens Gram, Sr. Technology Specialist, Process Transfer, CMC Biologics A/S

Det er noget andet at være med i Elverhøjkoret end i nogen af de andre kor, jeg har været en del af. Her står man íkke bare på række og synger pænt - vi improviserer og gestalter figurer i bevægelse, samtidig med at vi synger. Men tag ikke fejl, det musikalske niveau er højt, og der er mange rigtig dygtige sangere. Det praktiske kører bare, det er umådelig velorganiseret, og prøverne er fokuserede og effektive. Vi arbejder med en række meget dygtige instruktører, der giver os nye metoder til beherskelse af både krop og stemme - samtidigt. Hvad enten målet er en forestilling i Ulvedalene med Det kgl. Teater eller et af vores egne projekter går folk til biddet og rykker sig prøve for prøve.


Anna Kragskov Larsen, studerer dansk på Københavns Universitet

”Hvorfor synger jeg i lige netop Elverhøjkoret? Fordi det er et andet slags kor, end det man er vant til, både i øverummet og til optrædener. Vi er som regel i bevægelse, mens vi øver og står gerne i blandede korstemmer, når vi optræder. Og vi optræder på mange forskellige måder og mange forskellige steder; ved Furesøren, i Lyngby Storcenter, i Lyngby Kulturhus og på Frilandsmuseet for at nævne nogle. Elverhøjkorsangere har kærlighed til musikken og ikke mindst hinanden – og vi elsker at vise det.”