Forsiden
Elverhøjkoret
Koncertkalender
Medier
Kontakt
Login

JULEN 2019

Rådvad julemarked
D. 30 november synger vi ved Rådvad julemarked kl 13 og kl 15. Kom, lyt, nyd og få eventuelt et glas gløgg og køb fine, personlige julegaver på julemarkedet. Der er alt fra marmor- og bronzefigurer til vævede viskestykker, stoftasker, keramik, kunstfotos, havemøbler med linolie, stofguirlander, uroer og uldtrøjer… Stemningen plejer at være fantastisk!


Lanternevandring - skumring, myter og elverhøjsang
På en af årets korteste dage arrangerer stadsbiblioteket en hyggelig skumringstur med lanterner i omegnen af Frieboeshvile. Turen slutter med en kop varm kakao og stemningsfulde vintersange med Elverhøjkoret på Frieboeshvile. Det foregår d. 19. december kl 16-17.30.


VI OPTAGER NYE SANGERE!
Har du tid og lyst til at synge med og arbejde med Sang, Læring, Performance og Udvikling sammen med os, så kan du komme til korprøve i koret. Vi øver i Kulturstedet Lindegaarden mandag aftener kl. 19.15-21.45, og optræder ved mange forskellige lejligheder. Sang, Læring, Performance og Udvikling er de fire piktogrammer i korets logo, og det er rammerne for korets aktiviteter. Skriv en mail til kontakt@elverhojkoret.dk. Fortæl lidt om din motivation for at synge med i Elverhøjkoret og dine musiske erfaringer. Så inviterer vi dig til en korprøve, så du kan opleve kor-rummet og møde korsangerne. For at blive glad for at være i koret er det en fordel hvis du bl.a. har: nodekendskab, musisk forståelse og kunne lytte til helheden i koret og din stemmegruppe, en god stemme og god fysik. Vi glæder os til at høre fra dig!